ASTA-messut 2024

Pälkäneen kunta on mukana Pirkanmaan suurimmassa asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtumassa 2.-4.2.2024. Asta-messuilla Tampereen Urheilu- ja Messukeskuksessa.

Osastollamme pääset tutustumaan Pälkäneen kunnan koko tonttitarjontaa keskustan vehreistä tonteista aidon maaseudun kylätontteihin. 

Osastollamme kerrotaan myös tulevan kesän kyläasumisen messuista, jotka järjestetään Luopioisissa 8.-9.6.2024. 

Koko Pälkäneen tonttipäivä 2023

Tervetuloa tutustumaan kunnassamme myynnissä oleviin tontteihin la 27.5.2023 klo 11 – 14! Karttaan merkityissä kohteissa – Pälkäneen keskustassa Onkkaalassa ja kylissä Aitoossa, Luopioisissa ja Rautajärvellä – tapaat Pälkäneen kunnan ja kylien edustajia klo 11 – 14, ja pääset katsomaan tontteja opastetusti. Luvassa myös muuta mukavaa ohjelmaa! Katso edulliset kampanjahinnat ja lue ohjelma tästä.

Äiti ja lapsi

Pälkäneen Kostianvirran kylän tonttikampanjassa voit ostaa itsellesi reilun kokoisen omakotitalotontin hintaan 12 000 € tai minitalotontin hintaan 4000 €, sis. valokuituliittymä ja nopeimmalle aurinkopaneelipaketti!

Pälkäne mukana Asta-messuilla 3.-5.2.2023

Pälkäneen kunta on mukana Pirkanmaan suurimmassa asumisen, rakentamisen ja remontoinnin messutapahtumassa 3.-5.2.2023. Asta-messuilla Tampereella. Mukana menossa Pälkäneen kylien tontit!

Pikkuisen parempaa - valmiit talopaketit Pikkuniityn tonteille

Olemme räätälöineet Isokyrön talotehtaan kanssa Pikkuniityn tonteille kaksi valmista pientalopakettia. Pikkutupa (32 m2) ja Pikkupirtti (50 m2) talopaketteihin kuuluu käytännössä kaikki, mitä tarvitaan: tontti, perustustyöt, pinnat ja kodinkoneet sekä valokuituliittymä!

Yö nukuttiin hyvin ulkona Kostianvirran kylässä

Kostianvirran kylässä elokuun viimeisen viikonlopun la-su yö ulkona. Lähinnä Aurinkoniityn alueelle sijoittautui yhteensä 30 telttaa, joissa yöpyi kaikkiaan 40–50 henkilöä.

– Lisäksi mukana oli yllättävänkin paljon ihmisiä, jotka poikkesivat paikalla illalla. Kaikkiaan tapahtumassa oli mukana sellaiset 80–90 henkilöä, Elina Ahlqvist partiolippukunta Kostian Kahlaajista arvioi.

Minitalot Pälkäne - kuvituskuva

Pälkäneelle on tulossa lisää minitaloja! Isonkyrön talotehtaan talopaketit Pikkutupa ja Pikkupirtti ovat nyt saatavissa Pikkuniityn tonteille!