Aurinkoniiityn kortteli sijaitsee Pälkäneen keskustan tuntumassa, osana isompaa Kostianvirran kylän asuinaluetta, joka myös Roholan kaava-alueena tunnetaan. Aurinkoniityllä on myynnissä kymmenen tilavaa, kaunista tonttia. Osa näistä tonteista on myös yhdistettävissä todella isoiksi tuplatonteiksi, jolloin tilustesi koko kasvaa heittämällä lähes neljänneshehtaariin!

Tilaa kestäville ratkaisuille

Aurinkoniitylle saat rakentaa mieleisesi kodin. Kaava on hyvin salliva ja tontille mahtuu mukavasti myös autotalli, kasvihuone ja vaikka pieni kanatarha! Väljillä tonteilla on riittävästi tilaa esimerkiksi maalämpöjärjestelmän ja kaksoisvesijärjestelmän rakentamiseen sekä hulevesien imeyttämiseen. Väljät tontit mahdollistavat ilmansuuntien huomioimisen ja passiivisen lämpöenergian hyödyntämisen rakentamisessa. Aurinkopaneelien asentaminen katolle on Pälkäneellä kaava-alueellakin vain ilmoitusasia.

Syvä, multaisa peltomaa on tietenkin myös kotitarveviljelijän unelma. Tilava tontti antaa mahdollisuudet vaikka isommankin kasvimaan perustamiseen tai erikoiskasvien viljelyyn. Tai perusta tontille vanha kunnon perunamaa! Onko ihanampaa kuin oman maan uudet perunat, voi ja tilli, oman kodin terassilla kauniina kesäpäivänä, idyllisessä maalaismaisemassa nautittuna? No ei meistäkään, sanovat pälkäneläiset!

Maalla, mutta keskustassa

Parin kilometrin päästä, Pälkäneen keskustasta löytyvät myös kaikki peruspalvelut eskarista lukioon, terveyskeskuksesta ruokakauppoihin ja kahviloista kirjastoon plus tietysti Pälkäneen upea liikuntakeskus Kostia areena.

Tampereen keskustaan Aurinkoniityltä ajaa omalla autolla puolisen tuntia. Valkeakoskelle ajat Kotiniityltä noin 25 minuutissa ja Hämeenlinnaankin matka-aika on vain noin 40 minuuttia. Aurinkoniitty sopii asuinpaikaksi hyvin siis perheille, joissa työmatkat suuntautuvat eri kaupunkeihin.

Kaunis Aurinkoniitty

Kaunis koivurivi reunustaa Roholantietä, joka kulkee Aurinkoniityn tonttien vieritse. Tonteilta aukeaa kaunis näkymä koivukujalle, avoimelle lähivirkistysalueelle sekä metsäiseen naapurustoon. Tiesitkö muuten, että Roholantien toiselle puolelle on kaavasta varattu iso alue puutarhaviljelyä varten – jos oma tontti sattuisikin käymään liian pieneksi kotitarveviljelyä varten, voi yhteispuutarhassa paikata vajetta!

Aurinkoniitty sijaitsee peltoalueella, jota on viljelty jo 1700-luvulta saakka. Roholan aluetta reunustaakin etelän puolelta idyllinen, edelleen maata viljelevä Yli-Hiissan maatila koivurivein reunustettuine Hiissanteineen ja pohjoisessa Talo-Roholan, eli entisen Roholan kantatilan, talouskeskus tiluksineen, joka edustaa hyvin säilynyttä perinteistä talonpoikaisrakentamista 1800-luvulta 1900-luvulle.

Katso tontit ja hinnat Info-sivulta!

Aurinkoniitylle asumaan?

Haluaisitko lisätietoja tonteista tai vaikka käydä paikan päällä tutustumassa alueeseen? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja

Sirkku Mäkelä

p. 050 521 5240

sirkku.makela [at] palkane.fi (sirkku[dot]makela[at]palkane[dot]fi)

Etsitkö ennemmin rauhallista kotia perheellesi?

Mansikkaniityn pikkukorttelin tontit sijaitsevat peltojen äärellä.

Lue lisää Mansikkaniityn tonteista