Luopioisten kirkonkylä sijaitsee noin 25 kilometriä Pälkäneen keskustasta itään. 

Tervetuloa Luopioisiin asumaan! Tutustu tontteihin alla tai Etuovi.comissa.

Aktiivinen Luopioinen

Luopioisten kirkonkylä on yksi Pälkäneen kunnan kolmesta päätaajamasta ja siellä asuu aktiivisten ja luovien ihmisten yhteisö. Kirkonkylä on tiivis ja sieltä löytyy hyvät palvelut arjen tarpeisiin. Palkittu tori tarjoaa tuoreita sesonkituotteita, leivonnaisia ja kahvihetkiä ympäri vuoden. 
Päiväkoti, koulu, kirjasto ja liikuntahalli ovat kaikki lähellä toisiaan keskustassa. Luopioisten liikuntapuisto tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja liikuntaan. Valaistu kuntorata, ulkokuntolaitteet, parkour-rata, frisbeegolf-rata, maastopyöräpolut ja laavu ovat vapaasti kaikkien käytettävissä. Kukkia-järven on luonto ainutlaatuinen ja mahdollistaa vapaa-ajan vesillä liikkumisen uimisesta veneilyyn. 
Luopioisten kirkonkylän tontit sijaitsevat järvien läheisyydessä. Rajalanniemen tonteilta avautuu näkymä Kukkia-järvelle ja Mikkolanlahden tontit ovat lähellä Haltianselkää. 

 

Mikkolanlahti

Mikkolanlahden seutu sijaitsee vain 1,5 kilometrin etäisyydellä Luopioisten keskustasta, lähellä Haltianselkää.

Alue tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet kevyelle liikenteelle, yhdistäen sen sujuvasti Luopioisten kirkonkylän palveluihin. Tontit ovat laajoja, hinnaltaan edullisia ja niissä on kattavasti rakennusoikeutta. Jokaiselle tontille on mahdollista rakentaa sekä asuintalo että talousrakennus.

Lue lisää:

Mikkolanlahden tontit

Rajalanniemi

Rajalanniemi sijaitsee vain hieman yli kilometrin etäisyydellä Luopioisten kirkonkylästä. Alue on luonnonläheinen ja sitä ympäröi kauneudestaan kuuluisa Kukkia-järvi. Aluella on varattavissa vielä useampia sisämaan tontteja.

Rakennusoikeus on annettu erikseen päärakennukselle, talousrakennukselle ja rantatonteilla saunarakennukselle. Alueella on asemakaava.

Lue lisää:

Rajalanniemen tontit

ViherKostiala

ViherKostialan alue sijaitsee rauhallisen asuinalueen keskellä Luopioisissa lähellä keskustan palveluita ja Kukkia-järveä. Alueen kompaktit tontit sopivat vaikka minitalolle tai mummonmökille! Alue on melkein valmis, viimeiset tontit myydään nyt.

Lue lisää:

ViherKostialan tontit

AttachmentSize
Tervetuloa Kukkialle -esite4.95 MB

Varaa esittely

Haluaisitko lisätietoja tontin varaamisesta tai käydä paikan päällä tutustumassa alueeseen? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja

Sirkku Mäkelä

p. 050 521 5240

sirkku.makela [at] palkane.fi (sirkku[dot]makela[at]palkane[dot]fi)

Etsitkö tonttia lähempänä Tamperetta?

Pälkäneen keskustasta, vesistöjen ja valtatie 12:n läheltä löydät erikokoisia tontteja kaikkiin tarpeisiin!

Lue lisää keskustan tonteista