Pälkäneen Aitoon kylässä rauhalliset, tilavat tontit sijaitsevat kauniissa maalaisympäristössä, taajaman palveluiden läheisyydessä. Tervetuloa Aitooseen asumaan! Tutustu tontteihin alla tai Etuovi.comissa.

Aitoo sen olla pitää!

Aitoo on omaleimainen ja vireä Pälkäneen kunnan kylä, joka saattaa olla sinulle esimerkiksi Kirkkareista tuttu. Meillä elät keskellä rauhallista suomalaista maalaismaisemaa, silti palveluiden äärellä. Sijainti kunnan kahden isomman kyläkeskittymän välissä mahdollistaa meille myös erinomaiset laajennetut peruspalvelut. Tampereelle ja Hämeenlinnaankin ajaa vain noin 45 minuutissa, ja Pälkäneen kattavavan valokuituverkon avulla myös yritystoiminta tai etätyöt kotoa käsin sujuvat helposti.

Aitoo on valittu Pirkanmaan vuoden kyläksi jo kaksi kertaa, edellisen kerran vuonna 2019. Tutustu Aitooseen tarkemmin kylän omilla sivuilla, aitoonkyla.fi

Koulujen kylä

Aitoon kylässä sijaitsee kokonaista kolme koulua! Kylän keskustassa sijaitsevassa Aitoon koulussa oppivat perusopetuksen luokat 1-6. Kyläkeskuksessa Anna Tapion koulu on ainutlaatuinen perusasteen sisäoppilaitos, joka toimii yläkouluna myös monelle kylän 7.–9. -luokkalaiselle nuorelle. Aitoon persoonallista kouluvalikoimaa vahvistaa erityisoppilaitos Aitoon koulutuskeskus. Lisäksi kylältä löytyy päiväkoti.

Rakenna kotisi Aitooseen!

Pälkäneen kunnalla on myynnissä Aitoossa edullisia ja viihtyisiä tontteja Häylärinteen ja Pukkivuoren asuinalueilla.

Lue lisää:

Häylärinteen tontit

Pukkivuoren tontit

Varaa esittely

Haluaisitko lisätietoja tontin varaamisesta tai käydä paikan päällä tutustumassa alueeseen? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja

Sirkku Mäkelä

p. 050 521 5240

sirkku.makela [at] palkane.fi (sirkku[dot]makela[at]palkane[dot]fi)

Etsitkö tonttia lähempänä Tamperetta?

Pälkäneen keskustasta, vesistöjen ja valtatie 12:n läheltä löydät erikokoisia tontteja kaikkiin tarpeisiin!

Lue lisää keskustan tonteista