Ilta-Sanomissa listattiin 10 hyvää syytä muuttaa Pälkäneelle. Hyviä syitä ne olivatkin, mutta eihän kymmenen syytä riitä alkuunkaan kertomaan, kuinka mainio paikka Pälkäne on asuinpaikkana! Siksipä tässä

10 hyvää syytä lisää muuttaa Pälkäneelle

  1. Kostianvirran kylän alueesta tulee luonnonläheinen, turvallinen ja viihtyisä. Kaava sallii monenlaisen rakentamisen ja jokaisesta talosta on helppo kävellä omaan korttelipuistoon.
  2. Kaunis Kostianvirta on ihan alueen vieressä. Kotiovelta pääsee veneelle tai melomaan. Pälkäne on paikka, johon ihmiset tulevat lomailemaan. Eikö olisi aika hienoa asua sellaisessa paikassa?
  3. Pälkäneellä voi saunoa muutenkin kuin kotona tai kaverilla.
  4. Lapsille on tosi paljon tekemistä. Kaupungista muuttaneet joskus oikein ihmettelevät, että miten paljon tarjontaa täällä landella onkaan. Totta se on: Pälkäneellä eivät isommatkaan lapset pääse tylsistymään.
  5. Pälkäneellä on kivoja kahviloita. Kostianvirran kyläänkin sellainen rakentunee myöhemmin, mutta siihen saakka kannattaa poiketa vaikka Nuijantalon Kahvilassa tai Nisukahvilassa.
  6. Kostianvirran kylän alueella on pieni metsä, joka säilyy sittenkin, kun koko alue on rakentunut. Siellä on myös pikkuinen metsälampi. Aika kiva olisi käydä koiran kanssa iltalenkillä lammen rannassa...
  7. Pälkäneellä on parhaat festarit. Aitoon Kirkkarit on toki kaikille tuttu, mutta mitäs sanotte August Rockista?
  8. Kostianvirran kylä rakentuu kolmessa osassa. Se tarkoittaa sitä, että nyt ykkösvaiheessa rakentavien elämä ei häiriinny sitten, kun heidän talonsa ovat valmiit ja kakkososan rakentaminen alkaa.
  9. Tänne muuttaneet ovat oikeasti tyytyväisiä. Katso vaikka itse.
  10. #ilovepälkäne.