Pälkäneellä on tarjolla monenlaisia tontteja vaihteleviin mieltymyksiin. Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kylien rauhalliset, tilavat tontit sijaitsevat Pälkäneen kylissä, kauniissa maalaisympäristössä ja kyläkeskusten lähipalveluiden välittömässä läheisyydessä. Luopioisten Rajalanniemessä on jäljellä vielä pari omarantaistakin tonttia. Onkkaalan keskusta-alueen palveluiden liepeillä löytyy tontteja paitsi Kostianvirran kylästä myös Majaranpellon ja Kenraalinkiven asuinalueilta sekä suositulta Tommolan alueelta.

Tervetuloa Pälkäneen kyliin asumaan! Tutustu tontteihin alla tai Etuovi.comissa.

Aitoo

Aitoo on omaleimainen ja vireä Pälkäneen kunnan kylä, joka saattaa olla sinulle esimerkiksi Kirkkareista tuttu. Meillä elät keskellä rauhallista suomalaista maalaismaisemaa, silti palveluiden äärellä. Sijainti kunnan kahden isomman kyläkeskittymän välissä mahdollistaa meille myös erinomaiset laajennetut peruspalvelut. Aitoo on valittu Pirkanmaan vuoden kyläksi jo kaksi kertaa, edellisen kerran vuonna 2019. Tutustu Aitooseen kylän omilla sivuilla, aitoonkyla.fi.

Pälkäneen kunnalla on myynnissä Aitoossa edullisia ja viihtyisiä tontteja Häylärinteessä ja Pukkivuoressa.

Lue lisää:

Häylärinteen tontit

Pukkivuoren tontit

Luopioinen

Luopioisten kirkonkylä on yksi Pälkäneen kunnan kolmesta päätaajamasta. Kukkia-järven kainalossa sijaitsevan kirkonkylän maisema on mm. valittu Hämeen Heimoliiton toimesta Pirkanmaan kauneimmaksi. Luopioisten kirkonkylältä löytyy koulu, terveyskeskus ja kirjasto sekä kattavat peruspalvelut ruokakaupasta ravintolaan ja pankista putiikkeihin. Luopioisten tori on kesäkautena torstaisin ja lauantaisin tutustumisen arvoinen nähtävyys ja ostospaikka.

Luopioisten kirkonkylästä löytyy valmiiksi asemakaavoitettuja omakotitontteja sekä Kukkia-järven rannalta että sen välittömästä läheisyydestä. Näitä alueita ovat Mikkolanlahden alue, ViherKostiala ja Rajalanniemi.

Lue lisää:

Mikkolanlahden tontit

Rajalanniemen tontit

ViherKostialan tontit

AttachmentSize
Tervetuloa Kukkialle -esite4.95 MB

Onkkaala

Pälkäneen keskusta-alueen, Onkkaalan, läheltä löytyy tontteja paitsi Kostianvirran kylästä myös Majaranpellon ja Kenraalinkiven asuinalueilta sekä suositulta Tommolan alueelta.

Lue lisää:

Kenraalinkiven tontit

Majaranpellon tontit

Tommolan tontit

Rautajärvi

Rautajärvi on Pälkäneen "itäkeskus". Kylä harjun reunalla katsoo yli peltoaukeiden Laipan erämaan metsiin ja kohti Kukkia-järveä. Luonto on Rautajärvellä läsnä. Voi nähdä hirven uimassa, saukot mäkeä laskemassa tai ilvekset niityllä kisailemassa. Eläväisessä ja yhdessä tekevässä kylässä on luonnon lisäksi hyvin palveluita, esimerkiksi kahvila-ravintola, maankuulu sekatavarakauppa ja oma kuntosalikin. Kylän ilmapiiri on avoin ja yhteishenki korkealla. Tutustu kylään tarkemmin sivuilla rautajarvi.fi.

Kiinnostaisiko sinua asua yli 100-vuotiaassa hirsitorpassa, kuitenkin nykyajan mukavuuksin? Sitten tutustupa Rautajärven Torppakylään, jonka torppia voi pystyttää myös kunnan tonteille Rautajärvellä!

Lue lisää:

Rautajärven tontit

Pälkäneelle asumaan?

Haluaisitko lisätietoja tonteista? Ota yhteyttä:

Elinvoimajohtaja

Sirkku Mäkelä

p. 050 521 5240

sirkku.makela [at] palkane.fi (sirkku[dot]makela[at]palkane[dot]fi)

Etsitkö kotia keskustasta?

Viihtyisät Kostianvirran kylän tontit ovat lähellä luontoa ja palveluita.

Lue lisää Kostianvirran kylän tonteista